11 بهمن

اهمیت کد نویسی در طراحی سایت

کمی بیش از یک دهه پیش بود که طراحی وبسایت جایگاه ویژه ای در بازار کسب و کار پیدا کرد. اکثر برندهای کوچک و بزرگ از اهمیت داشتن یک وبسایت برای کسب و کارشان مطلع شده و اقدام به طراحی وبسایت برای کسب و کار خودشان کردند و مسلماً شغلی به نام طراح وبسایت نیز در این برهه بوجود آمد. در گذشته اگر میخواستید یک کسب و کار داشته باشید باید حتما یک مکان تجاری اجاره می کردید و هزینه ای هم برای دکوراسیون آن صرف می کردید و سپس اجناستان را در آن مغازه قرار می دادید و یک هزینه اضافی هم باید برای طراحی و بروشور تبلیغاتی در نظر می گرفتید و صبر می کردید تا تعداد محدودی مشتری به کسب و کار شما سرازیر شوند و از آن ها کسب درآمد کنید. به علت همین مشکلات بسیاری از افراد از داشتن کسب و کار خود صرف نظر می کردند و به کار برای دیگران ادامه می دادند.

اما امروزه دیگر نیازی به این هزینه های اضافی و سربار برای داشتن یک کسب و کار نیست. تنها مکانی که شما برای اجاره کردن نیاز دارید یک فضای اختصاصی در اینترنت است که به نام برندتان باشد که آن فضا را یک هاست اینترنتی با یک اجاره سالانه بسیار کم در اختیارتان قرار می دهد. مغازه و محل کسب شما همان وبسایتتان است و دکوراسیون مغازه تان همان طراحی سایت. است. امروزه بسیاری از برند های موفق در فروش کالا یا ارائه خدمات بدون داشتن حتی دفترکار و از داخل آپارتمان یا گاراژ منزلشان مدیریت می شوند و درآمد کسب می کنند.

مسلماً همانطور که شما احتیاج به یک دکور کار برای مکان تجاریتان دارید قطعا احتیاج به یک طراح سایت برای انجام دکوراسیون وبسایتتان نیز دارید. در گذشته طراحان وبسایت ها می بایست حتما به تمام زبان های برنامه نویسی تسلط پیدا می کردند و با استفاده از خلاقیت و تکنیک و البته کد نویسی به طراحی وبسایت میپرداختند. ابزارهایی که امروزه در اختیار برنامه نویسان و طراحان وبسایت ها قرار دارد کار را بسیار راحت تر از گذشته کرده است و به آن ها این امکان را می دهد تا در کمترین زمان و با صرف روزانه چند ساعت کار به راحتی به طراحی سایت بپردازند و درآمد های قابل توجهی داشته باشند.

حال سوال اینجاست که با در نظر گرفتن این تکنولوژی های پیشرفته جدید برای طراحی وبسایت مثل سیستم های مدیریت محتوای وردپرس و جوملا آیا اصلا احتیاجی به یادگیری زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت برای مشتریان داریم یا خیر؟ می توان به راحتی به این سوال جواب خیر داد زیرا با توجه به پیشرفت های انجام شده در این زمینه دیگر عملاً طراحی سایت بطور حتم احتیاجی به دانش کامل برنامه نویسی ندارد. حال که اینطور است و می توان با ابزارهای در دسترس به راحتی پروژه های طراحی سایت انجام داد و کسب درآمد کرد پس چه لزومی دارد که بخواهیم از برنامه نویسی در طراحی سایت بهره ببریم؟

این دیگر بستگی به خود طراح سایت دارد که بخواهد از کد نویسی استفاده کند یا خیر؟ اما اصولاً هنگام طراحی سایت و انجام پروژه برای مشتری، طراح سایت ممکن است با شرایطی مواجه شود که حتی سیستم جدید طراحی سایت نتواند به وی کمک کند چندانی کند و به خاطر نداشتن دانش برنامه نویسی مجبور به فسق قرارداد طراحی وبسایت شود و این اصلاً برای اعتبار یک طراح سایت خوب نیست و از دست دادن پروژه و لغو مکرر پروژه ها نه تنها باعث کم شدن درآمد وی می شود بلکه باعث می شود طراح وبسایت به راحتی از بازار کار حذف شود!

مثلا ممکن است کارفرمای پروژه در حین انجام کار از شما بخواهد یک وب اپلیکیشن برای وی در صفحه اصلی وبسایتش قرار دهید که بتواند به صورت همزمان از طریق گوشی هوشمندش با کاربران سایت بصورت خصوصی تعامل داشته باشد و با آنها چت کند. اینجاست که طراح وبسایت باید یک چت روم خصوصی طراحی و کدنویسی کند که فقط کاربران وبسایت اجازه تعامل با کارفرما را داشته باشند. البته برای انجام این کار وب اپلیکیشن های آماده زیادی وجود دارد ولی در ۹۹درصد موارد آن چیزی که کارفرمای شما در ذهن دارد با وب اپلیکیشن های آماده تفاوت دارد و اینجاست که اگر طراح وبسایت دانش برنامه نویسی نداشته باشد و نتواند آن وب اپلیکیشن را طراحی، کد نویسی یا همان وب اپلیکیشن چت آنلاین را به نوعی که کارفرما می خواهد ویرایش کند، پروژه را از دست می دهد و یا حداقل اعتبار وی زیر سوال می رود. اما دانش برنامه نویسی در این برهه های حساس به کمک طراح سایت آمده و به وی کمک می کند که با انجام تمام پروژه ها نه تنها می تواند رضایت کارفرما کسب کند بلکه به اعتبار خود افزوده و می تواند درآمد های قابل توجه تری نیز بدست آورد.

نتیجه گیری

امیدوارم در این مقاله توانسته باشیم اهمیت کد نویسی در طراحی وبسایت را برای شما شرح داده باشیم. هدف این بود که هم افرادی که نیاز به یک طراح وبسایت دارند بتوانند افراد حرفه ای تری را برای انجام پروژه هایشان انتخاب کنند و همچنین طراحان وبسایت ها نیز بتوانند با تجدید نظر در روند انجام پروژه هایشان به اعتبارات بالا و کسب درآمد های قابل توجه برسند.
ناگفته نماند که این روزها شرکت های طراحی وبسایت زیادی بوجود آمده اند و این شرکت ها با در دست داشتن نیروی حرفه ای در طراحی وبسایت و وب اپلیکیشن راه را برای کارفرمایان راحت تر و رقابت را برای طراحان سایت سخت تر از گذشته کرده اند اما هر چقدر که طراح وبسایت از دانش بیشتری در زمینه فعالیت خود برخوردار باشد قطعاً درآمد بیشتر و اعتبار بیشتری خواهد داشت و حذف کردن چنین شخصی از بازار رقابتی طراحی وبسایت کار سختی است !

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.